ДОКУМЕНТ ПРО ПІДТВЕРДЖЕННЯ ФАКТУ ЖИТТЯ – ЛЬВІВ

СЕРТИФІКАТ (СВІДОЦТВО) ПРО ПІДТВЕРДЖЕННЯ ФАКТУ ЖИТТЯ

Як отримати у Львові?

Такий сертифікат може вимагатися для різноманітних потреб. Якщо, з причини карантину, або інших чинників для вас неможливо звернутися до консульських установ або консульств, для посвідчення заяви на бланку консульства, можна спробувати наступний варіант:

НОТАРІАЛЬНЕ СВІДОЦТВО.

Особа особисто звертається до нотаріуса (наш нотаріус знаходиться за адресою Дорошенка 44), з паспортом та ідентифікаційним кодом.

Нотаріус складає таке свідоцтво, посвідчує, і на нього простявляється апостиль. Апостиль проставляється за 4-5 днів.

Після цього виконується нотаріально посвідчений переклад (1-2 дні) на англійську або іншу потрібну мову, і бажано, також поставити другий апостиль.

(другий апостиль на переклад ще 4-5 днів)

Вартість цієї послуги будь ласка уточнюйте за телефоном!

Перед вищезгаданим посвідченням документа і перекладу, проконсультуйтеся в органі куди ви подаєте таку заяву.

Увага! Усе вищесказане може підійти а може і не підійти для банків/установ США, Ізраїля та Канади. Для посвідчення подібних документів для вищезгаданих країн можна спробувати звернутися до консульств або до відповідних національних спільнот за місцем проживання.

ВАЖЛИВО!!! Переважно, банківські установи, розпорядники спадщини, юристи, адвокати надсилають власний бланк закордонного зразка іноземною мовою, який вони вимагають заповнити та посвідчити підписом та печаткою українського нотаріуса, що в Україні є неможливим.

Рекомендуємо, перед будь-якими подібними діями консультуватися із стороною яка приймає від вас цей документ, для уникнення непорозумінь.