Синхронний переклад (Львів)

Замовити перекладача для усного, синхронного або послідовного перекладу (а також, на платформі Zoom) у Львові можна за телефонами

+38(067)8673107

 +38(066)6235780

На даний момент, наявні перекладачі, що здійснюють усний переклад з/на англійську мову. У зв’язку із великим попитом та завантаженістю перекладачів послугу потрібно замовляти заздалегідь.

ЩО ТАКЕ СИНХРОННИЙ ПЕРЕКЛАД?

Синхронний переклад виконується перекладачем одночасно з мовцем. Синхронний перекладач, за допомогою спеціального обладнання, майже одночасно (синхронно) з доповідачем, що виступає іноземною мовою, перекладає на українську (і навпаки), такий перекладений текст транслюється на аудіосисему або навушники осіб, які повинні розуміти, про що йдеться. При цьому, доповідач не повинен чекати поки синхронний перекладач перекладе, (як це відбувається при послідовному перекладі). Таким чином, синхронний переклад – це набагато більш досконала система, якою користуються всі конференції, семінари, зустрічі політиків і.т.п. Синхронний переклад потребує спеціального обладнання, яке ми також можемо забезпечити.

ПОСЛІДОВНИЙ ПЕРЕКЛАД

Послідовний переклад здійснюється усними перекладачами на виїздах, на підприємства, в судах. А також, для особистих та ділових зустрічей, де меньше офіціозу і не має потреби і можливості встановлювати спеціальне обладнання. Усний послідовний переклад, що здійснюється дипломованим перекладачем (у Львові) необхідний для посвідчення довіреностей, статутів, і заяв в присутності нотаріуса, з посвідченням справжності підпису перекладача нотаріально.